Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

"eos heeft ons heel goed op de hoogte gehouden wanneer we onze lening juist op onze rekening mochten verwachten!" (Mevr. Garmein)

E goeie stielman?
We helpen je graag op weg!

Ben je op zoek naar een vakman? Op deze pagina vind je o.a. links naar geregistreerde aannemers, maar ook inspiratie en informatie over workshops, opleidingen en advies voor je (ver)bouwproject.

aannemer icon

Vind uw aannemer (Bouwunie)

Via de website van Bouwunie kun je aannemers zoeken in verschillende domeinen. Je kan ook filteren op Energiebewuste Aannemers en vindt er nuttige tips en weetjes voor je (ver)bouwproject.

vind uw aannemer

ecobouwers icon

Ecobouwers

De website van Ecobouwers, een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, biedt uitgebreide informatie en inspiratie voor wie duurzaam wil (ver)bouwen, met verbouwadvies, nuttige tips, opendeurmomenten…

ecobouwers

duurzaam bouwen icon

Provinciaal steunpunt
duurzaam bouwen

Op de website van het Provinciaal steunpunt duurzaam bouwen (Acasus) kun je o.a. terecht voor onafhankelijk advies op maat, opleidingen en workshops.

provinciaal steunpunt

Via deze pagina verwijzen we door naar websites van derden, waarvan de inhoud buiten de verantwoordelijkheid van EOS valt. EOS kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten op deze websites.

Deze pagina werd ontwikkeld in het kader van het Europese Triple-A-project, dat als doel heeft huiseigenaren aan te moedigen om hun woning energiezuiniger te maken.
Triple-A loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2020 en wordt gesubsidieerd door het Europese Interreg 2 Zeeën-programma 2014-2020 onder subsidiecontract nr. 2S02-029. Het kan rekenen op cofinanciering van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (3,17 miljoen euro) en van de provincie West-Vlaanderen.