Pop-up loket zonnepanelen & dakisolatie

Pop-up loket zonnepanelen & dakisolatie

Tijdens de periode van de groepsaankopen opent eos een uniek pop-up loket waar alle Oostendenaars advies kunnen krijgen rond hun energieverbruik en de mogelijke energiebesparende investeringen in hun woning. Twijfels over het plaatsen van zonnepanelen? Moet mijn dak echt wel geïsoleerd worden? En zo’n groepsaankoop, is dat veel werk? Met zulke vragen ben je bij het pop-up loket aan het juiste adres!

Aan de hand van enkele digitale tools gaan we na of je dak geschikt is voor zonnepanelen (de zonnekaart) en/of extra nood heeft aan dakisolatie (de thermokaart). Rekening houdend met je persoonlijke situatie kunnen we zo inschatten welke investeringen geschikt zijn en op welke termijn die investering zichzelf terugbetaalt.

Wie wil kan zich ter plaatse ook inschrijven voor onze groepsaankopen zonnepanelen, dakisolatie en/of groene stroom & gas. Het advies is volledig gratis en vrijblijvend maar gebeurt wel op afspraak tussen 8 augustus en 3 oktober. Een afspraak maken kan via onderstaande link of telefonisch op het nummer 059 33 91 30. Het pop-up loket bevindt zich in de kantoren van eos, Torhoutsesteenweg 287.

Maak een afspraak