EOS bestaat 10 jaar!

De stad Oostende kent een lange geschiedenis op het vlak van energiebeleid en inspanningen voor het klimaat. Als onderdeel van haar energiebeleid richtte de stad in 2007 het Autonoom Gemeentebedrijf Energiebesparing Oostende op, kortweg EOS. De doelstelling van EOS is om het energieverbruik terug te dringen en de energiefactuur van de Oostendse gezinnen te verlagen. Na tien jaar blijkt EOS een succesverhaal. Het energieverbruik van de gezinnen in Oostende daalde aanzienlijk en EOS zette intussen grote stappen naar een verdere uitbreiding van haar dienstverlening.

Naar aanleiding van ons jubileum lieten we met EOS een naslagwerk '10 jaar EOS' maken, dat een overzicht biedt van onze belangrijkste realisaties en diensten. Je kan het boek hieronder online raadplegen of downloaden door hier te klikken. We hebben ook enkele gedrukte exemplaren van ons jubileumboek. Wil jij er één? Bezorg ons je gegevens, dan leggen we een exemplaar voor je klaar in ons kantoor.

Gesterkt door de mooie resultaten uit de voorbije jaren doen we er met het hele team van EOS graag nog eens minstens 10 jaar bij, om samen werk te maken van een energiezuinig Oostende!