Energiehuis Oostende komt naar je toe!

Energiehuis Oostende komt naar je toe!

Tijdens de periode van de groepsaankopen bezoeken we enkele Oostendse wijken met ons Pop-up Energiehuis. Daar kun je terecht met al je vragen over zonnepanelen, isolatie, slimme thermostaten en andere energiebesparende maatregelen.

Je krijgt er ook informatie over onze groepsaankopen en kunt meteen ook inschrijven. Ook de warmtefoto van Oostende kun je in het Pop-up Energiehuis bekijken. Wie plannen heeft voor een energiezuinige totaalrenovatie van zijn woning, krijgt er - op afspraak - zelfs uitgebreid planadvies door een architect.

We organiseren bij de pop-up ook een aantal infosessies, bv. over de groepsaankopen en de mogelijke premies voor je woning.

Je vindt ons Pop-up Energiehuis op volgende locaties:
- Dienstencentrum De Schaperye (Steenovenstraat 86) – maandag 9 tot vrijdag 13 september
- Dienstencentrum Ter Yde (Duinenstraat 127) – zaterdag 14 tot vrijdag 20 september
- Dienstencentrum De Ballon (Mansveldstraat 9) – maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober

De exacte openingsuren en meer details over de infosessies vind je hier. Het Pop-up Energiehuis is vrij toegankelijk, enkel voor het planadvies op maat vragen we om een afspraak te maken, telefonisch via 059 33 91 30.

Het Pop-up Energiehuis werd ontwikkeld in het kader van het Europese Interreg 2 Zeeën-project Triple-A (www.triple-a-interreg.eu). Dat project wil huiseigenaars bewustmaken over energiebesparende maatregelen en de toegang tot informatie vereenvoudigen, om er zo voor te zorgen dat ze hun woning effectief energiezuiniger maken.