Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Groepsaankoop
zonnepanelen

Groepsaankoop
zonnepanelen

Heb je al eens overwogen om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen?

Deze groepsaankoop is een initiatief gestart door EOS, waarbij zich inmiddels veel andere West-Vlaamse steden en gemeenten hebben aangesloten. 

Een groepsaankoop biedt de garantie van een kwalitatief hoogwaardig systeem aan de meest voordelige prijzen. Wij contacteren voor jou immers verschillende gekwalificeerde leveranciers die deelnemen aan een veilingsysteem. Op die manier kunnen we steeds een scherpe prijs aanbieden en kan jij besparen op je energiefactuur door zelf energie op te wekken!

Wie zich ingeschreven heeft, krijgt eind oktober een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Pas dan beslis je of je hierop in wil gaan. Wanneer je jouw persoonlijk voorstel aanvaardt, worden je gegevens doorgestuurd naar de leverancier. Die zal contact met je opnemen voor een inspectie van je dak en installeert nadien ook de zonnepanelen. Vanaf dan wek je zelf groene elektriciteit op!

Je investering betaalt zich, voor een gemiddeld verbruik van een doorsneegezin, doorgaans terug in 9 à 10 jaar. Dat wil dus zeggen dat je vanaf dan nog minimaal 15 à 16 jaar van gratis elektriciteit geniet.

klik hier voor meer informatie of inschrijving 

 

Benieuwd hoe de plaatsing van zonnepanelen op je dak verloopt en wat er allemaal bij komt kijken? Ontdek het in deze video.