Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Groepsaankoop
groene stroom en gas

Groepsaankoop
groene stroom en gas

Samen energie aankopen is veel goedkoper en maakt ruimte vrij in je budget. Jaarlijks organiseert eos daarom een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Met de groepsaankoop proberen we zoveel mogelijk mensen te verzamelen om samen elektriciteit en/of gas aan te kopen tegen een voordelig tarief.

Iedere energieleverancier die in Vlaanderen groene stroom en aardgas levert, kan deelnemen en krijgt de kans om tijdens de veiling zijn beste bod uit te brengen. De leveranciers moeten wel voldoen aan een aantal vooraf bepaalde kwaliteitseisen, om een vlotte overstap voor de deelnemers mogelijk te maken.
Een groepsaankoop heeft ook andere voordelen: door de keuze voor groene stroom draag je jouw steentje bij voor een duurzamer energieverbruik!

Inschrijven is vrijblijvend en is mogelijk tot 10 oktober 2017. 

Wil je weten hoe een groepsaankoop in zijn werk gaat? Kom dan naar een van de info- en inschrijfsessies die per wijk worden georganiseerd in de maand september. Breng hiervoor zeker je laatste eindafrekening(en) mee van elektriciteit en gas. Vooraf aanmelden voor deze sessies is niet nodig.

Belangrijk, ook als je vorig jaar al inschreef voor een groepsaankoop moet je je dit jaar opnieuw inschrijven!

Icoon huis