Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Groepsaankopen?
Lot mo komn!

samen energie aankopen is veel goedkoper!
Bij eos kan je terecht voor een groepsaankoop groene stroom en gas, dakisolatie en zonnepanelen.


ik heb interesse in de groepsaankoop

groepsaankoop dakisolatie                                         

Heeft je dak nood aan een (extra) isolatielaag? Stond je verrast van de thermoscan van je dak? 

Veel huizen in Oostende hebben zelfs nog géén dakisolatie. Daarom wil eos Oostendenaars stimuleren om hun dak te isoleren. Via een groepsaankoop dakisolatie kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen in je woning. Een goede dakisolatie is onontbeerlijk om het energieverbruik laag te houden en dus te besparen op je energiefactuur. Dakisolatie betekent immers energie en kosten besparen, een verhoogd wooncomfort en groener wonen en leven. Bovendien is er minder uitstoot van CO2 en minder vervuiling.

Inschrijven kan binnenkort via deze pagina. Je kan beroep doen op ons voor het isoleren van hellende daken en zoldervloeren.

Eos selecteerde een aannemer die de dakisolatie zal plaatsen volgens hoge kwaliteitseisen. Voor de deelnemers van deze groepsaankoop verkregen we van de geselecteerde aannemer een scherpe prijs voor de plaatsing van dakisolatie.

Waarom kiezen voor de groepsaankoop dakisolatie van eos?
• Dakisolatie is de beste investering die je kunt doen om het warmteverlies van je woning te beperken
• Je energieverbruik voor verwarming daalt drastisch (tot 30%)
• Je krijgt een scherpe prijs en een kwalitatief hoogstaande afwerking
• Hoge isolatiewaarde (De Rd-waarde is minimum 5)
• Je krijgt een heldere offerte en begeleiding tot de werken uitgevoerd zijn
• Je krijgt indien gewenst hulp bij het aanvragen van premies
• Je draagt bij aan een beter milieu

Stappenplan:
• Schrijf je gratis en vrijblijvend in
• De geselecteerde aannemer zal je contacteren om een offerte op maat te maken. Deze offerte is vrijblijvend. De aannemer bezorgt eveneens een dubbel van de offerte aan eos
• Ondertekenen offerte
• Plaatsing dakisolatie
• Ben je bij de eerste 100 inschrijvers? Dan garanderen we een plaatsing vóór 30 september 2017

 

Icoon huis

groepsaankoop groene stroom en gas

Samen energie aankopen is veel goedkoper en maakt ruimte vrij in je budget. Jaarlijks organiseert eos dan ook een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Met de groepsaankoop proberen we zoveel mogelijk mensen te verzamelen om samen elektriciteit en/of gas aan te kopen tegen een voordelig tarief.

Iedere energieleverancier die in Vlaanderen groene stroom en aardgas levert, kan meedoen en krijgt de kans om tijdens de veiling hun beste bod uit te brengen. De leveranciers moeten wel voldoen aan een aantal vooraf bepaalde kwaliteitseisen waardoor we een vlotte overstap voor deelnemers kunnen realiseren.
Een groepsaankoop heeft ook andere voordelen: door de keuze voor groene stroom draag je zo jouw steentje bij voor een duurzamer energieverbruik!

In oktober 2016 sloten we onze zevende groepsaankoop af met bijna 2700 inschrijvingen.

Voor de groepsaankoop voor 2017 kunt u nu al inschrijven via onderstaande link. De veiling gaat door in oktober 2017.

 

Schrijf u hier in voor de nieuwe groepsaankoop energie

groepsaankoop zonnepanelen

Heb je al eens overwogen om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen met een groepsaankoop? Een groepsaankoop biedt de garantie van een kwalitatief hoogwaardig systeem aan de meest voordelige prijzen. Wij contacteren voor jou immers verschillende gekwalificeerde leveranciers die deelnemen aan een veilingsysteem. Op die manier kunnen we steeds een scherpe prijs aanbieden en kan jij besparen op je energiefactuur door zelf energie op te wekken! Deze groepsaankoop is een initiatief gestart door eos, waarbij zich inmiddels 37 West-Vlaamse steden en gemeenten hebben aangesloten. Deze actie wordt ook ondersteund door de Provincie West-Vlaanderen.

Neem vrijblijvend deel aan de groepsaankoop zonnepanelen en schrijf je in vanaf september 2017. Word je graag op de hoogte gebracht van de start van deze groepsaankoop? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via deze link!

Wie zich ingeschreven heeft krijgt eind oktober een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Pas dan beslis je of je hier  op in wil gaan. Wanneer je jouw persoonlijk voorstel hebt geaccepteerd, worden uw gegevens doorgestuurd naar de leverancier. Die zal contact opnemen met je voor een inspectie van uw dak en installeert uw zonnepanelensysteem. Vanaf dan wek je zelf groene elektriciteit op!

Je investering betaalt zich, voor een gemiddelde verbruik van een doorsneegezin, doorgaans terug in 9 à 10 jaar. Dat wil dus zeggen dat je vanaf dan nog minimaal 15 à 16 jaar van gratis elektriciteit geniet.

"eos zorgde bij de groepsaankoop groene elektriciteit en gas voor een eenvoudige en transparante overstap." (dhr. Braet M.)